Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin üçüncü haftasında oynanan derbide, Eczacıbaşı VitrA rakibi Galatasaray’ı deplasmanda 3-1 mağlup etti.
Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada genç yıldız Tijana Boskovic 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Meliha İsmailoğlu 13 ve Büşra Kılıçlı 11 sayıyla takımlarının galibiyetinde önemli rol oynadı.
Galatasaray – Eczacıbaşı VitrA: 1-3
Salon: Burhan Felek Voleybol Salonu
Hakemler: Sadettin Deneri, Recep Karakoç.
Galatasaray: Rabadzhieva, Aslı, Neslihan, Kosheleva, Ruseva, Gamze, Buse (L), (Cansu, İlkin, Jack, Nursevil, Bihter)
Eczacıbaşı VitrA: Larson, Büşra, Boskovic, Hande, Beyza, Ognjenovic, Simge (L), (Meliha, Güldeniz, Adams)
Setler: 1-3 (23-25,25-22,16-25,19-25)
Süre: 111 dakika (31,28,23,29)
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.