Bu sezon 2018 CEV Kupası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, turnuvadaki ilk maçını oynamak üzere Belçika’ya gitti.
Turuncu beyazlılar 16’lı finallerdeki rakibi VC Oudegem ile 13 Aralık Çarşamba günü, saat 22:30’da (TSİ) karşılaşacak. Etabın ilk maçında deplasmanda oynayan temsilcimiz, 10 Ocak Çarşamba günü de rakibini konuk edecek.
Sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını söyleyen baş antrenör Marco Motta, “Lig’de devreyi lider bitirdiğimiz için mutluyum. Rakiplerimiz güçlü ve rekabet gücü yüksek takımlardı. Disiplinli bir şekilde çalıştık ve emeklerimizin karşılığını aldık. Şimdi CEV Kupası için de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçta avantajlı skoru yakalamak önemli. İstanbul’daki çalışmalarımızı tamamladık ve son hazırlıklarımızı da Belçika’da yapacağız” dedi.
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.