2018 CEV Kupası Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, dün oynanan final maçının ardından düzenlenen organizasyonda şampiyonluğunu kutladı.
Eczacıbaşı Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen gecede, CEV As Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın yanı sıra Eczacıbaşı’nın efsane voleybolcuları ve medya mensupları da yer aldı. Özellikle final maçında destekleriyle adından söz ettiren taraftar grubu Tigers da tezahüratlarıyla geceye renk kattı.
Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, takımıyla gurur duyduğunu söyleyen bir konuşma yaparken, gelen tebrikleri kabul etti.
Uluslararası arenada 5. şampiyonluklarına ulaşan turuncu beyazlılar, namağlup CEV Kupası şampiyonluğunu da geceye katılanlarla birlikte kutladı.
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.