Lisanslı Eczacıbaşı Dynavit ürünleri şimdi Decathlon online mağazasında! Şimdi Satın Al
TR EN

Eczacıbaşı VitrA, ilk maçında galip!

18 Ekim 2017

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin açılış haftasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas ile deplasmanda karşılaşan Eczacıbaşı VitrA, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

İlk maçında üç puanın sahibi olan turuncu beyazlıların en skorer oyuncuları Tijana Boskovic (17 sayı), Hande Baladın (14 sayı) ve Beyza Arıcı (11 sayı) oldu.

Kameroğlu Beylikdüzü Vol. İht. – Eczacıbaşı VitrA: 0-3

Salon: Beylikdüzü Spor Kompleksi

Hakemler: Ramazan Çevik, Mehmet Topal

Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Arelya, Lazarevic, Sabriye, Kulan, Ceren, Safranova, Melisa (L), (Simay, Buse, Hande).

Eczacıbaşı VitrA: Larson, Büşra, Boskovic, Hande, Beyza, Ognjenovic, Simge (L), Meliha.

Setler: 3-0 (11-25,18-25,14-25)

Süre: 63 dakika (18,23,22)

Haberi Paylaş

Son Haberler

Evimizden üç puanla ayrılıyoruz

02 Şubat 2025

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.

Yeni salonumuzun inşaatını ziyaret ettik

30 Ocak 2025

Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit