Vestel Venus Sultanlar Ligi Playoff Çeyrek Final Etabı’nda Nilüfer Belediyespor ile eşleşen Eczacıbaşı VitrA, İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayarak, Bursa’ya doğru yola çıktı.
Üç maç üzerinden oynanacak eşleşmede, iki maç kazanan takım yarı finale yükselecek.
Antrenmanlara yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyen turuncu beyazlıların liberosu Simge Şebnem Aköz, “Normal sezonu lider bitirdik, bunun verdiği motivasyonla playoff maçlarına daha sıkı hazırlanıyoruz. İlk etapta Nilüfer Belediyespor’la karşılaşacağız. Her maça elimizden gelenin en iyisini yapmak ve takımımızı en iyi noktaya taşımak için çıkıyoruz. Umarım bu süreç istediğimiz doğrultuda ilerler. Pazar günü güzel bir maç olmasını diliyorum” dedi.
Nilüfer Bld. – Eczacıbaşı VitrA karşılaşması 4 Mart Pazar günü, saat 17:30’da, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak.
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.