Vestel Venus Sultanlar Ligi 16. Hafta karşılaşmasında Türk Hava Yolları’na konuk olan Eczacıbaşı VitrA, sahadan 25-10, 25-15 ve 25-19‘luk setlerle 3-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın birinci setinde Yeon Koung Kim’in servis noktasındaki performansıyla seti 25-10 alan Eczacıbaşı VitrA’da orta oyuncu Lauren Gibbemeyer 6 atak, 2 blok sayısıyla ön plana çıktı.
İkinci sete de hızlı başlayan turuncu beyazlılar teknik molaya 12-5 önde girdi. Tijana Boskovic’in hücumlarıyla farkı açan Eczacıbaşı VitrA, seti 25-15 kazandı.
Son sette de rakibi karşısında zorlanmayan konuk ekip maçı 3-0 noktaladı ve ligdeki liderliğini sürdürdü.
Mücadelenin en skorer ismi 16 sayıyla Lauren Gibbemeyer olurken, Eczacıbaşı VitrA toplamda 11 blok sayısıyla oynadı.
Türk Hava Yolları – Eczacıbaşı VitrA: 0-3
Salon: TVF Burhan Felek Voleybol Salonu
Hakemler: Caner Çıldır, Selçuk Görmen
T.H.Y.: Özge, Şeyma, Ruseva, Rahimova, Enright, Su, Berin (L), Nikolic, İrem, Mislina, Duygu.
Eczacıbaşı VitrA: Meliha, Büşra, Boskovic, Kim, Gibbemeyer, Gamze, Simge (L).
Setler: 0-3 (10-25,15-25,19-25)
Süre: 68 dakika (20,22,26)
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.