Vestel Venus Sultanlar Ligi 22. Hafta mücadelesinde Eczacıbaşı VitrA, Aydın Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.
Lig etabının son karşılaşması için hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren turuncu beyazlılar, CEV Challenge Kupası finalisti Aydın’la oynayacağı maç için yola çıkacak.
Sezonu lider tamamlamak istediklerini söyleyen tecrübeli smaçör Güldeniz Önal, “Normal sezonun son maçına çıkıyoruz. Lig süresince Aydın deplasmanının hem zorluğundan hem de atmosferinin güzelliğinden bahsedilmişti. Bu sezonun kazançlarından birinin de Aydın seyircisi olduğunu düşünüyorum. Umarım İzmir ve çevresinde mücadele eden takım sayıları gün geçtikçe artış gösterir. Bu maç, bizim için çok önemli olan İtalya deplasmanından önce güzel bir hazırlık olacak. Son maçımızda da iyi bir oyun sergileyip, İtalya’ya en hazır şekilde gitmek istiyoruz” diyerek görüşlerini iletti.
Aydın B.Ş.B. – Eczacıbaşı VitrA karşılaşması 9 Mart Cumartesi günü, saat 14:00’da, Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.