Kaptanlarımızdan Tijana Boskovic, sezonun ilk kupası sonrası görüşlerini paylaştı.
Dün oynadığımız AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’na 32 sayılık performansıyla damga vuran ve 2019’dan sonra bu yıl da “En Değerli Oyuncu” seçilen Tijana Boskovic, maç sonrası görüşlerini paylaştı.
Tijana: “Sezona kupayla başlamak tabii ki çok güzel bir his. Bu bize, sezon içerisinde daha fazlasını zorlamak için iyi bir motivasyon kaynağı oldu. Bugün güzel bir enerjiyle iyi bir oyun sergiledik. Üçüncü ve dördüncü setlerden sonra durmadık, pes etmedik. Bugünkü galibiyeti hak ettiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Çok mutluyum. Yakında yeniden görüşmek üzere!”
Röportajın tamamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-15 ve 25- skorlarla 3-0 mağlup etti.
Sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimizle birlikte Kartal'da inşaatı devam eden yeni evimizi ilk kez ziyaret ettik. Yeni salonumuzun inşaatından sorumlu olan mimar ve mühendislerin rehberliğinde tesisin farklı bölümleri sporcularımıza tanıtıldı.