TR EN

Eczacibasi VitrA, final etabinda

18 Nisan 2015

Türkiye Ligi playoff birinci etabında rakibi Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı’nı ilk maçta 3-1 yenen Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, ikinci maçta da 3-0 yenerek, final etabına adını yazdırdı. Eczacıbaşı VitrA setleri; 25-19, 25-19 ve 25-23 kazandı.

Eczacıbaşı VitrA, Türkiye Ligi final etabı birinci devre maçları; 22-23-24 Nisan tarihlerinde, İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak. Final etabında; Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin ve VakıfBank şampiyonluk mücadelesi verecek. Final etabının ikinci devre maçları ise 29-30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde, Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda yapılacak.

Eczacıbaşı VitrA – Bursa Büyükşehir Belediyespor

Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: İlhami Şenyurt, Esat Danzili

Eczacıbaşı VitrA: Larson, Büşra, Gözde, Esra, Poljak, Asuman, Gülden (Libero), Nilay, Dilara (Libero), Şeyma, Ceylan

Bursa Büyükşehir Belediyespor: İpek, Seda, Rivera, Milos, Meryem, Pena, Sedef (Libero), Merve, Birgül, Selen, Duygu, Yaren

Setler: 25-19, 25-19, 25-23

Final Etabı Statüsü

Final etabında yer alan "Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin ve VakıfBank", İzmir ve Ankara olmak üzere iki ilde, üçer gün, lig usülü iki devreli turnuva maçlarını yapacak. İki devre arasında puanlar taşınacak ve maçlar sonunda Türkiye Ligi Şampiyonu ve Türkiye ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü belli olacak. Avrupa Kupalarına katılım Final ve Klasman Etabı sonuç sırasına göre olur.

(Final Etabının Fikstür sırası 1. Etap’taki Lig sırası olacaktır.)

Avrupa Şampiyonları'na plaket ve sertifika

Maç öncesi Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı'na ve Avrupa Challenge Kupası’nı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı’na sertifika ve plaket verdiler.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonu oldu!

20 Mayıs 2024

2023 – 2024 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’nde mücadele eden İstanbul şampiyonu Eczacıbaşı Yıldız Kızlar, grup etabından finale kadar bütün maçlarını puan vermeden kazanarak geldi. Finalde rakibi VakıfBank’ı 25-13, 27-25 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit