TR EN

Sampiyonlar Ligi Dörtlü finali basin toplantisi yapildi

03 Nisan 2015

Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final basın toplantısı bugün (3 Nisan 2015 Cuma), Türkiye saati ile 15:00'te maçların yapılacağı salon Azoty'de yapıldı.

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara, Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı, Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti, Takım Kaptanı Gözde Sonsırma ile ev sahibi takım Chemik Police Antrenörü Giuseppe Cuccarini, Takım Kaptanı Anna Werblinska'nın hazır bulunduğu toplantıya İtalyan Takımı Unendo Yamamay Busto Arsizio katılmadı.

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara, Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı'nın Dörtlü Final ile ilgili görüşleri şöyle:

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Caprara:

"Dörtlü finalde bulunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Zevkli ve güzel bir turnuva geçireceğimize inanıyorum. Hafta sonunda çok iyi takımların mücadelesine şahit olacaksınız. Herkese başarılar diliyorum."

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı:

"Dörtlü final için Szczecin'de bulunmak heyecan verici. Harika bir seyirci topluluğu önünde oynayacağız. Kupa için mücadele edecek dört takım da çok iyi kadrolara sahip ve herkes kupanın favorisi. Eczacıbaşı VitrA olarak biz de bu kupayı müzemize götürmeyi çok istiyoruz."

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonu oldu!

20 Mayıs 2024

2023 – 2024 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’nde mücadele eden İstanbul şampiyonu Eczacıbaşı Yıldız Kızlar, grup etabından finale kadar bütün maçlarını puan vermeden kazanarak geldi. Finalde rakibi VakıfBank’ı 25-13, 27-25 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit