Sınırlı sayıda 2024-2025 Sezonu kombine biletlerimiz satışa çıkmıştır.Şimdi Satın Al
TR EN

Antrenman Günlükleri I

15 Ağustos 2024

2024– 2025 Sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi, Sultanlar Ligi, Axa Sigorta Kupa Voley’de mücadele edecek olan takımımız, sezon öncesi yaz hazırlıklarına başladı.

Takımımız hazırlıklarını, kaptanlarımızdan Simge Aköz, pasörümüz Naz Aydemir Akyol, smaçörümüz Yaprak Erkek, orta oyuncumuz Sinead Jack-Kısal, liberomuz Aybüke Özel ve pasör çaprazı yeni transferimiz Anna Nicoletti ile sürdürüyor.

Kondisyonerimiz Lukasz Filipecki eşliğindeki ısınmayla başlayan antrenman, defans ve servis karşılama çalışmalarıyla devam etti. File üstü smaçör ve pasör uyumu eşleşmesi sonrasında manşet maçıyla sona erdi. Baş antrenörümüz Ferhat Akbaş ve ekibi yönetimindeki toplu çalışma ile antrenmanı sürdürdü.

Takımımızın Olimpiyatlarda ve Uluslar Ligi mücadelelerinde ülkelerini temsil eden diğer oyuncuları, Hande Baladın, Elif Şahin, Beyza Arıcı, Tijana Boskovic, Jovana Stevanovic, Alexa Gray ve yeni transferlerimiz Kathryn Plummer ile Dana Rettke eylül ayı itibariyle antrenmanlara katılım sağlayacak.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Haftayı galibiyetle tamamlıyoruz

19 Ekim 2024

Vodafone Sultanlar Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Sarıyer Belediyespor’la karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini kendi evinde 3-0 kazanarak haftayı galibiyetle tamamladı.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamladık

16 Ekim 2024

Takımımız, Fenerbahçe Medicana’ya 3-1 mağlup olarak AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamladı

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit