TR EN

Antrenman Günlükleri II

28 Ağustos 2024

2024-2025 sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi, Vodafone Sultanlar Ligi, Şampiyonlar Kupası ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan takımımız, haftayı yoğun antrenman temposuyla tamamladı. Oyuncularımız Simge Aköz, Naz Aydemir Akyol, Anna Nicoletti, Yaprak Erkek, Sinead Jack-Kısal ve Aybüke Özel’in katıldığı antrenmanlara altyapımızdan yetişen Eylül Durgun, Irmak Nil Akpınar ve Megi Bislimi destek oldu.

Haftayı çift antrenmanlarla sürdüren takımımız, yoğunluklu olarak pas, defans ve servis karşılama çalışmalarını gerçekleştirdi.  Kondüsyonerimizin gerçekleştirdiği ısınma hareketleri ile başlayan günün antrenmanı ise sıçrama adaptasyonuna uygun kontrollü olarak file üstü çalışmalarla sürdü.  

Başantrenörümüz Ferhat Akbaş antrenman ve  kadro süreçleri hakkında, “Oyuncularımız yıllardır insanüstü bir tempo içindeler. Onların da normal bir sosyal hayat yaşamayı hatırlamaya ihtiyaçları var. Bir süre alarm kurmadan uyanmaları, aileleriyle vakit geçirmeleri çok önemli noktalar. Yaşadıkları sakatlıkları iyileştirmeye ve yeni sezona mental ve fizik olarak hazır gelmeye hakları var. Onlara mümkün olan en uzun izin süresini vererek yardım etmeye çalışıyorum. Sezon çok uzun ve böylece onlar da takıma verebilecekleri en büyük katkıyı verebilirler. Dört kulvarda yarışacağımız sezon öncesinde oyuncuların kendilerini iyi hissederek hazırlık sürecine başlamalarını istiyoruz.” dedi.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Eczacıbaşı Ayazağa Spor Okulu sezonu açtı

14 Eylül 2024

Kurulduğumuz 1966 yılından bu yana yalnızca kulüp başarılarımıza değil, oyuncu yetiştirmeye odaklanarak bu hedef doğrultusunda yüzlerce kız çocuğunu voleybola kazandıran spor okulumuz 7 Eylül Cumartesi itibariyle tam kapasite olarak açıldı

Takımımız, Kuşadası hazırlık kampını tamamladı

12 Eylül 2024

2024 – 2025 Sezonu hazırlıklarına Aydın B.Ş.B’nin Kuşadası’nda düzenlediği hazırlık maçlarıyla devam eden turuncu beyazlılar, yaptığı maçlarla hazırlık turnuvasını tamamladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit