TR EN

Antrenman Günlükleri: III

22 Eylül 2023

2023 – 2024 Sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, Türkiye Sultanlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Eczacıbaşı Dynavit, Naz Aydemir Akyol, Irina Voronkova, Yaprak Erkek, Sinead ile sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Jack-Kısal, Aybüke Özel, Defne Başyolcu, Beyza Arıcı, Yasemin Güveli ile Akademi'nin genç oyuncuları Bianka İlayda Mumcular, Ece Yıldız ve Cansın Şendir.

Haftayı Sarıyer Belediyespor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor hazırlık maçlarıyla sürdüren turuncu-beyazlılar, günü iki grup halinde çift antrenmanla geçirdi. Kuvvet antrenörümüzün gerçekleştirdiği ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, eşli atak varyasyonları ile sona erdi.

Başantrenörümüz Ferhat Akbaş günün antrenmanı sonunda, “Bu hafta da geçtiğimiz hafta olduğu gibi, hazırlık maçları ile antrenmanları harmanladık. Özellikle bugün, hazırlık maçlarında eksik kaldığımız noktalar ve gelecek dönemdeki hazırlık maçlarının taktik çalışmaları üzerinde duracağız. Sabah seansında da halter ve kuvvet çalışmalarını gerçekleştirdik. Dengeli ve sporcu sağlığını ön planda tutan bir programla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız İstanbul Şampiyonu oldu

04 Mayıs 2024

Türkiye Şampiyonası'na doğru uzanan yolda altyapı takımlarımız, İstanbul'daki maçlarını tamamladı.

Geçmiş olsun Aybüke

30 Nisan 2024

Oyuncumuz Aybüke Çetinay Özel, sezon içerisinde sol el bileğinden tendon rahatsızlığı geçirmiştir. Sezon sonu planlanan ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Sporcumuzun tedavisine operasyon sonrası fizik tedavi süreci ile devam edilecektir.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit