TR EN

CEV Avrupa Şampiyonası’nda oyuncularımızın grup performansları

29 Ağustos 2023

Kadın voleybolunun en prestijli organizasyonlarından biri olan ve Belçika, İtalya, Almanya ve Estonya ev sahipliğinde düzenlenen 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncuların performansları ön plana çıktı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’mızın formasını giyen Hande Baladın turnuva boyunca toplamda 31 sayı kaydederken, genç pasör Elif Şahin 12 sayı aldı. Takım kaptanlarımızdan Simge Aköz, Milli Takımı’mızda servis karşılaması ve defansıyla topun yere düşmemesinde önemli rol oynadı.

Sırbistan Milli Takımı ile mücadele eden, takımımızın diğer kaptanı ve dünyaca ünlü pasör çaprazı olan Tijana Boskovic’in performansı alkış aldı. Boskovic, çeyrek finale kadar toplamda 130 sayı aldı. Sırbistan Milli Takımı’nın bir başka oyuncusu olan yeni transferimiz Jovana Stevanobic ise 28 sayıyla takımının önemli katkı veren isimlerinden biri oldu.


Türkiye - Polonya CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek final karşılaşması 29 Ağustos Salı günü, saat 18:00’de (TSİ) oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Teşekkürler Yasemin!

05 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2023-2024 sezonu ara transfer dönemi içinde kadrosuna kattığı orta oyuncusu Yasemin Şahin’e teşekkür etti.

Yıldız Kızlarımız İstanbul Şampiyonu oldu

04 Mayıs 2024

Türkiye Şampiyonası'na doğru uzanan yolda altyapı takımlarımız, İstanbul'daki maçlarını tamamladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit