2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Eczacıbaşı Dynavit, Bulgaristan’a doğru yola çıkıyor.
Sezonun ikinci CEV Şampiyonlar Ligi maçında, Bulgaristan’ın Maritza Plovdiv takımına konuk olacak olan turuncu beyazlılar, günü tek idmanla tamamlayarak yola çıkıyor.
Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “Maritza Plovdiv geçen sezon da karşılaştığımız ve yakından tanıdığımız bir takım. Maç için hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bulgaristan deplasmanını takım için verimli şekilde tamamlayarak güzel bir galibiyetle taçlandırmak istiyoruz” dedi.
Vodafone Sultanlar Ligi Eczacıbaşı Dynavit – Beşiktaş Ayos takımı arasında oynanan maçta geçirdiği sakatlık nedeniyle tedavisine başlanan milli pasör Elif Şahin, dinlendirme amacı ile deplasman kadrosunda yer almamıştır. Eczacıbaşı Spor Kulübü altyapısından yetişen genç pasör Cansın Şendir maç kadrosuna dahil edilmiştir.
Maritza Plovdiv – Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması 16 Kasım Perşembe günü, saat 20:00’de (TSİ) Kolodruma Sport Hall Plovdiv’de oynayacak. Karşılaşma, Red Bull TV ekranlarından naklen şifresiz yayınlanacak.
Red Bull TV’den şifresiz izleyebilmek için:
http://redbull.com/eczacibasidynavitcanliizle
1. Voleybola nasıl adım attınız? Bizim zamanımızda, kulüplerde voleybol imkânı sağlayan altyapı ya da spor okulları yoktu. Okuduğum Alman Lisesi’nin spor salonunda okul arkadaşlarımla voleybol oynuyorduk ve liselerarası maçlara katılıyorduk. Alman Lisesi’ndeki hocalarım spor konusunda bizi desteklerdi ve üst sınıftaki öğrencilerden voleybol meraklısı kişiler gelip bize antrenörlük yapardı. Sahamız oldukça küçüktü.