TR EN

Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank’la karşılaşıyor

24 Ekim 2023

Vodafone Sultanlar Ligi 4. Hafta mücadelesinde, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanda VakıfBank’la karşı karşıya geliyor. Turuncu beyazlılar, ligde aldığı üçüncü galibiyetin ardından, deplasmanda oynayacağı derbi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “Umarım yarın keyifli bir derbi oynayacağız. Güzel bir maç bizi bekliyor. Her zamanki gibi hedefimiz kazanmak olacak. Rakibimiz sezona iyi başladı. İyi bir sonuç alıp, oyunumuzu geliştirmek için elimizden geleni yapacağız.

Öte yandan takım kaptanlarından Simge Aköz,”Lige zorlu bir fikstürle başladık ve deplasmanda VakıfBank’la karşılaşacağız. Bu maça takımca yoğun bir şekilde hazırlandık. Sahada hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yaparak bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

VakıfBank – Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması, 25 Ekim Çarşamba günü, saat 19:00’da VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak. 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Teşekkürler Yasemin!

05 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2023-2024 sezonu ara transfer dönemi içinde kadrosuna kattığı orta oyuncusu Yasemin Şahin’e teşekkür etti.

Yıldız Kızlarımız İstanbul Şampiyonu oldu

04 Mayıs 2024

Türkiye Şampiyonası'na doğru uzanan yolda altyapı takımlarımız, İstanbul'daki maçlarını tamamladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit