TR EN

ECZACIBAŞI DYNAVIT TARAFTAR ÜRÜNLERİ SATIŞTA

05 Kasım 2023

Elde ettiği zaferlerle Türk voleybolunda lokomotif haline gelen Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün, ilhamını mirasından ve köklü tarihinden alan taraftar ürünleri satışa çıktı.

Saha içi başarılarının yanı sıra saha dışında gerçekleştirdiği projeler ve pazarlama faaliyetleriyle adından söz ettiren Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün maç formasından eşofman altlarına, polo tişörtten antrenman ceketine kadar onlarca Eczacıbaşı taraftar ürünü korayspor.com’da Eczacıbaşı taraftarını bekliyor.

Spor dünyasının en popüler markaları arasında yer alan Puma tarafından üst düzey teknoloji ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilen taraftar ürünleri, geniş beden aralığı ve göz alıcı tasarımları ile taraftarla buluşuyor.

Taraftarlar, Eczacıbaşı taraftar ürünlerine https://www.eczacibasisporkulubu.org.tr/ sitesinde bulununanshop” sekmesinden tek tıkla ulaşabilecek. 

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız İstanbul Şampiyonu oldu

04 Mayıs 2024

Türkiye Şampiyonası'na doğru uzanan yolda altyapı takımlarımız, İstanbul'daki maçlarını tamamladı.

Geçmiş olsun Aybüke

30 Nisan 2024

Oyuncumuz Aybüke Çetinay Özel, sezon içerisinde sol el bileğinden tendon rahatsızlığı geçirmiştir. Sezon sonu planlanan ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Sporcumuzun tedavisine operasyon sonrası fizik tedavi süreci ile devam edilecektir.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit