Sınırlı sayıda 2024-2025 Sezonu kombine biletlerimiz satışa çıkmıştır.Şimdi Satın Al
TR EN

Eczacıbaşı VitrA, grup etabına yükseldi!

19 Kasım 2016

2017 CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi 3. Tur ilk maçında rakibini 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, ikinci maçta da 3-0 galip gelerek grup etabına yükseldi.

Belarus ekibi Minchanka Minsk takımını iki maçta da mağlup etmeyi başaran Turuncu-Beyazlılar, Vakıfbank, Dresdner SC ve Uralochka-NTMK Ekaterinburg takımları ile birlikte D Grubu’nda yer alacak.

İkinci ve üçüncü tur maçlarının kendileri için iyi bir hazırlık olduğu belirten Eczacıbaşı VitrA menajeri Nalan Ural, “Gruplara kaldığımız için mutluyuz, zaten güçlü bir takımız. Şampiyonlar Ligi’nin en zor gruplarından birinde yer alacağız. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.

Eczacıbaşı VitrA – Minchanka Minsk: 3-0

Salon: Burhan Felek Voleybol Salonu

Hakemler: Sinisa Ovuka (BIH), Helena Geldof (Ger)

Eczacıbaşı VitrA: Larson, Kosheleva, Gülden (L), Boskovic, Thaisa, Adams, Ognjenovic, Neslihan, Nilay, Simge, Hande, Gözde.

Minchanka Minsk: Stoliar, Kananovich, Fedarynchyk (L), Charnavets, Silantsyeva, Seryk, Kavalchuk, Hryshkevich, Tsupranava, Dudkina.

Setler: 3-0 (25-14,28-26,25-19)

Süre: 77 dakika

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamladık

16 Ekim 2024

Takımımız, Fenerbahçe Medicana’ya 3-1 mağlup olarak AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamladı

Şampiyonlar Kupası maçımıza çıkıyoruz

15 Ekim 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024 – 2025 sezonu Axa Sigorta Şampiyonlar Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe Medicana'yla karşılaşıyor. Takımımız, günü yaptığı tek antrenmanla tamamladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit