TR EN

Kemerburgaz Okyanus Koleji Türkiye Şampiyonu oldu

12 Haziran 2023


Kurulduğu günden bu yana, Türk voleyboluna kazandırdığı sporcularla adından söz ettiren kulübümüz, yetiştirdiği sporcularla da örnek olmaya devam ediyor. Kulübümüzün her yaştan kız çocuğunun spora adım atmasına olanak tanıyan ve 2020 yılında hayata geçirilen Okyanus Kolejleri ile yapılan anlaşma doğrultusunda toplamda 26 geleceğin şampiyon sporcusu burs imkanından yararlanıyor.

Özel Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi, son olarak 8-11 Haziran tarihlerinde Ankara’da düzenlenen “Gençler Liseler Türkiye Şampiyonası’nda” finalde rakibi Özel Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi’ni 19-25, 25-15, 20-15 ve 16-25’lik set skorlarıyla 3-1 yenerek turnuvayı şampiyon tamamladı.

Özel Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi’nde okuyan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Geçmiş olsun Aybüke

30 Nisan 2024

Oyuncumuz Aybüke Çetinay Özel, sezon içerisinde sol el bileğinden tendon rahatsızlığı geçirmiştir. Sezon sonu planlanan ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Sporcumuzun tedavisine operasyon sonrası fizik tedavi süreci ile devam edilecektir.

Eczacıbaşı Dynavit, "Yılın Kadın Spor Takımı" seçildi

26 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği, öğrenciler ile çalışanların oylarıyla belirlenen 2023 Spor Ödülleri Töreni'nde "Yılın Kadın Spor Takımı" ödülüne layık görüldü.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit