Sınırlı sayıda 2024-2025 Sezonu kombine biletlerimiz satışa çıkmıştır.Şimdi Satın Al
TR EN

Kulübümüzde Atama

10 Eylül 2024

Kulübümüzde üst düzey atama gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu üyemiz Ali Atalık, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün Genel Koordinatörü oldu.

Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atan kulübümüz, yetenekli sporcularımız ve güçlü yönetim kadromuzla, önümüzdeki dönemlerde de voleybolu ileriye taşımaya devam edeceğiz. Uzun yıllardır Yönetim Kurulu’muzda çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak İletişim ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ali Atalık, deneyimiyle önümüzdeki sezondan itibaren Kulübümüzün Genel Koordinatörü görevinde değer katmaya devam edecek.

Ali Atalık Hakkında:

Saint Joseph Fransız Lisesi’nin ardından Carnegie Mellon Üniversitesi Ekonomi ve İşletme mezunu olan Ali Atalık, yüksek lisans öğrenimini Fransa'nın prestijli eğitim kurumlarından biri olan Ecole Nationale des Ponts et Chaussées Enstitüsü’nde Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi üzerine yaptı. 2007 - 2013 yılları arasında Eczacıbaşı Topluluğu’nda yönetici seviyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Atalık, 2013 yılından beri Yönetim Kurulu Üyeliğini üstleniyor.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Haftayı galibiyetle tamamlıyoruz

19 Ekim 2024

Vodafone Sultanlar Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Sarıyer Belediyespor’la karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini kendi evinde 3-0 kazanarak haftayı galibiyetle tamamladı.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamladık

16 Ekim 2024

Takımımız, Fenerbahçe Medicana’ya 3-1 mağlup olarak AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamladı

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit