Sınırlı sayıda 2024-2025 Sezonu kombine biletlerimiz satışa çıkmıştır.Şimdi Satın Al
TR EN

Sezonun ilk maçına çıkıyoruz

04 Ekim 2024
Turuncu beyazlılar, 2024 – 2025 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi’ndeki ilk karşılaşmasında Aras Kargo’yla karşılaşıyor. 
Takımımız,  günü tek antrenmanla tamamladı. 

Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran başantrenörümüz, "Sezonun ilk maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçımızda taraftarlarımızla tekrar buluşacağımız için heyecanlı ve motiveyiz. Her maçın kendi hikayesi var, biz de hazırlıklarımızı rakiplerimize göre sürdürüyoruz. Aras Kargo, Lig'in yeni ekiplerinden. Cok motive olacaklarını düşünüyorum. Güzel bir maç ve güzel bir galibiyet ortaya koyarak sezona başlamak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli milli smaçörümüz Hande Baladın, sezonun ilk maçına çıkmanın heyecanını dile getirerek, “Uzun bir yaz döneminin ardından hepimizin sabırsızlıkla beklediği gün geldi. Tüm takım ve ekibin özverili çalışmaları sayesinde hazır ve motive durumdayız. Aras Kargo'ya karşı iyi voleybol oynamak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahada olacağız. Bütün taraftarlarımızı, bizi desteklemek için Cebeci Spor Salonu’na davet ediyorum” dedi.

Eczacıbaşı Dynavit – Aras Kargo karşılaşması, 5 Ekim Cumartesi günü, saat 18:00’de İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma, TVF Voleybol TV ekranlarından yayınlanacak.
Haberi Paylaş

Son Haberler

Şampiyonlar Kupası maçımıza çıkıyoruz

15 Ekim 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024 – 2025 sezonu Axa Sigorta Şampiyonlar Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe Medicana'yla karşılaşıyor. Takımımız, günü yaptığı tek antrenmanla tamamladı.

Sarıyer Belediyespor maçımızın biletleri satışta

14 Ekim 2024

Sarıyer Belediyespor maçımızın biletleri satışa çıktı

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit