TR EN

Takım kaptanlarımızdan Simge Aköz, TÜSİAD “Cumhuriyet’in 100. Yılı Kutlama Etkinliği'ne" katıldı

06 Ekim 2023

TÜSİAD, 5 Ekim 2023 tarihinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak, Cumhuriyetimizin anlam ve coşkusunun paylaşıldığı bir kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Sanat içerik danışmanlığı İKSV tarafından yürütülen TÜSİAD Cumhuriyet’in 100. Yılı Kutlama Etkinliği çerçevesinde Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından Türk Eğitim Vakfı ile işbirliğinde gençlerin eğitimine katkıda bulunuldu.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan'ın açılış konuşması yaptığı etkinliğin konser bölümünde Sertab Erener ve orkestrası, piyanist Tuluğ Tırpan, Antakya Medeniyetler Korosu ve Kaan Baysal sahne aldı.

Yekta Kopan’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte ayrıca Milli Voleybolcularımız, Gizem Örge ve Simge Şebnem Aköz, TEV Üstün Başarı Bursiyeri Müge Naoko Gönül ve piyanist Kaan Baysal Cumhuriyet’in 100. yılı ile ilgili görüşlerini paylaştı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın etkinlikte gerçekleştirdiği açılış konuşmasını ekte bilginize sunarız.   

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız İstanbul Şampiyonu oldu

04 Mayıs 2024

Türkiye Şampiyonası'na doğru uzanan yolda altyapı takımlarımız, İstanbul'daki maçlarını tamamladı.

Geçmiş olsun Aybüke

30 Nisan 2024

Oyuncumuz Aybüke Çetinay Özel, sezon içerisinde sol el bileğinden tendon rahatsızlığı geçirmiştir. Sezon sonu planlanan ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Sporcumuzun tedavisine operasyon sonrası fizik tedavi süreci ile devam edilecektir.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit