TR EN

Takımımız Budapeşte'ye gidiyor

09 Ocak 2024


2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Eczacıbaşı Dynavit, Budapeşte’ye doğru yola çıkıyor.

Turuncu beyazlılar, Macaristan temsilcisi Vasas Obuda Budapeşte’ye konuk olacak.

Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “Şampiyonlar Ligi grup aşamasının son iki maçındayız. Her setin, her sayının önemlinin yüksek olduğu maçlara çıkacağız. Önce Macaristan deplasmanı, sonrasında ise evimizde Scandicci. Macaristan'daki salon atmosferinin zorlu olacağını biliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir galibiyet ile evimize dönmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan genç libero Aybüke Özel, “Gruptaki son iki maçımıza giriyoruz. İlerleyen turlar için her sayı çok önemli. Bunun bilinci ile sahada olacağız. Takım olarak elimizden gelenin en iyisi yaparak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.”

 

Vasas Obuda Budapeşte – Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması, 10 Ocak Çarşamba günü, saat 21:00’de (TSİ) ERD Arena Budapeşte’de oynanacak. Karşılaşma, Red Bull TV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

 

Red Bull TV Şifresiz izleyebilmek için      :

http://redbull.com/eczacibasidynavitcanliizle

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Eczacıbaşı Dynavit, "Yılın Kadın Spor Takımı" seçildi

26 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği, öğrenciler ile çalışanların oylarıyla belirlenen 2023 Spor Ödülleri Töreni'nde "Yılın Kadın Spor Takımı" ödülüne layık görüldü.

Teşekkürler Irina!

25 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, iki sezondur formasını giydiği tecrübeli smaçör Irina Voronkova'ya teşekkür etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit