TR EN

Takımımız, Kuşadası hazırlık kampını tamamladı

12 Eylül 2024

2024 – 2025 Sezonu hazırlıklarına Aydın B.Ş.B’nin Kuşadası’nda düzenlediği hazırlık maçlarıyla devam eden turuncu beyazlılar, yaptığı maçlarla hazırlık turnuvasını tamamladı.

Turnuvanın ilk gününde Aydın B.Ş.B ile karşılaşan takımımız, 3-1’lik skorla turnuvaya galibiyetle başladı. İkinci gün Şampiyonlar Ligi grup etabı rakibimiz SSC Palmberg SCHWERIN’e 3-1’lik skorla mağlup olduk. Hazırlık turnuvasının son gününde VakıfBank’la karşılaşan takımımız, sarı siyahlıları 3-2’lik skorla mağlup ederek turnuvayı galibiyetle tamamladık. Hazırlık turnuvası sürecinde takım kaptanlarımızdan Tijana Boskovic ve yeni transferimiz Dana Rettke takıma dahil oldu. Altyapı sporcularımız Megi Bislimi, Ezel Balık, Kübra Evsen ve Eylül Durgun turnuva boyunca maçlara dahil oldu.  

 

Kamp sürecinin ardından görüşlerini aktaran Başantrenörümüz Ferhat Akbaş, “Her oyuncumuzun farklı bir ritmi var ve onları birbirine yaklaştırmaya çalışıyoruz. Bizim için oldukça yararlı bir turnuva oldu. Özellikle genç sporcularımız Ezel, Kübra, Eylül ve Megi’yi burada görmek bizim için önemliydi. Altyapı takımlarımıza her zaman çok önem veriyoruz, onlar gibi pırıl pırıl gençlerin iyi noktalara geldiğini izlemek mutluluk verici. Turnuva genelini değerlendirmek gerekirse, fiziksel ritmini bulamasa da mücadele eden, oyun kalitesini yüksek tutmaya çalışan bir takım çizgimiz vardı. Son günde en önemli rakiplerimizden biri olan VakıfBank’a karşı galip gelerek hazırlık turnuvasını tamamlamak bizim için değerliydi” dedi.

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Eczacıbaşı Ayazağa Spor Okulu sezonu açtı

14 Eylül 2024

Kurulduğumuz 1966 yılından bu yana yalnızca kulüp başarılarımıza değil, oyuncu yetiştirmeye odaklanarak bu hedef doğrultusunda yüzlerce kız çocuğunu voleybola kazandıran spor okulumuz 7 Eylül Cumartesi itibariyle tam kapasite olarak açıldı

Genel Koordinatörümüz Oktay Aksu'yu ziyaret etti

12 Eylül 2024

Genel Koordinatörümüz Ali Atalık, Sarıyer Belediyesi Başkanı Oktay Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit