TR EN

Antrenman Günlükleri III

08 Eylül 2024

Tigers yoğun antrenmanlar ile yeni sezona hazırlanmayı sürdürüyor. Blok ve blok defans kurgusu çalışmaları ile başlayan haftaya pas uyumu ve 6'ya 6 çalışmalar ile devam edildi. Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarına 10-12 Eylül tarihleri arasında  Kuşadası'nda katılacağı ve Aydın BŞB, Vakıfbank ve SSC Palmberg Schwerin ile karşılaşacağı hazırlık turnuvası ile devam edecek. 


Başantrenörümüz Ferhat Akbaş, A Takımımızın yeni sezon öncesi programı hakkında, "Her oyuncunun bireysel ritmini daha iyi hale getirmeye çalıştığımız bir döneme girdik. Beyza, Jovana, Elif ve Hande dinlendikten sonra aramıza katıldılar. Kuşadası'ndaki hazırlık turnuvasında takımla birlikte olacaklar ancak oyuna dahil olmaları konusunda tedbirli davranmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde Dana ve Tijana’da Kuşadası turnuvası sürecinde takıma dahil olacaklar. 

Alexa takıma 21 Eylül’de katılacak. Geçtiğimiz sezon içerisinde kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda oyuncumuzdan sezon boyunca en yüksek seviyede katkı almak üzere bir program çizdik. Fiziksel ve mental olarak en hazır şekilde takım katılacağından eminim. 

Kathryn Plummer'ın yokluğunda altyapımızdan yetişen Eylül Durgun'un gelişimi için de ekstra çaba gösteriyoruz." şekilde konuştu.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Eczacıbaşı Ayazağa Spor Okulu sezonu açtı

14 Eylül 2024

Kurulduğumuz 1966 yılından bu yana yalnızca kulüp başarılarımıza değil, oyuncu yetiştirmeye odaklanarak bu hedef doğrultusunda yüzlerce kız çocuğunu voleybola kazandıran spor okulumuz 7 Eylül Cumartesi itibariyle tam kapasite olarak açıldı

Takımımız, Kuşadası hazırlık kampını tamamladı

12 Eylül 2024

2024 – 2025 Sezonu hazırlıklarına Aydın B.Ş.B’nin Kuşadası’nda düzenlediği hazırlık maçlarıyla devam eden turuncu beyazlılar, yaptığı maçlarla hazırlık turnuvasını tamamladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit